Carbide Rotary Burr SD Wangun -Ball Wangun

Katerangan pondok:

Carbide Rotary Burr disebut oge carbide speed tinggi cutter, atawa carbide kapang cutter,

Utamana dipaké dina ngolah logam jeung permukaan logam burr polishing


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

1. carbide Burr bisa dipaké pikeun rengse Rupa-rupa cavities kapang logam;
2. carbide Rotary Burr ngabersihan up burrs, burrs na welds of castings, forgings na weldments;
3. Finishing beungeut liang jero bagian mékanis;
4. carbide burr bisa dipaké kana sagala rupa logam jeung non-logam karajinan ukiran jsb.

Jenis Cutting Edges

Jenis Cutting Edge Gambar Aplikasi
Potong Tunggal M  sa (1) Kepala motong tunggal baku, bentukna serrated henteu kunanaon, sareng permukaan permukaanna saé, cocog pikeun ngolah baja hardened kalayan karasa HRC40-60 derajat, alloy tahan panas, alloy base nikel, alloy dumasar Kobalt, stainless steel, jsb
Ganda Cut X  sa (2) Bentuk motong ganda ieu gaduh chip pondok sareng permukaan permukaan anu luhur, cocog pikeun ngolah beusi tuang, baja tuang, baja kalayan karasa kirang ti HRC60, alloy dumasar Nikel, alloy dumasar kobalt, stainless steel austenitic, alloy titanium, jsb.
Aluminium motong W  sa (3) Bentuk motong Aluminium boga saku chip badag, ujung motong pisan seukeut tur panyabutan chip gancang, éta cocog pikeun ngolah aluminium, alloy aluminium, logam lampu, logam non-ferrous, plastik, karét teuas, kai jeung saterusna

Spésifikasi Utama

sa

Bentuk jeung Tipe Urutan No. Ukuran Jenis huntu
Diaméter sirah (mm) d1 Panjang sirah (mm) L2 Shank Diaméterna (mm) d2 Total Panjang (mm) L1
Wangun Bal Tipe D D0303X03-35 3 13 3 38 X
D0403X03-38 4 13 4 41 X
D0605X03-38 6 5 3 43 X
D0605X06-45 6 5 6 50 X
D0807X06-45 8 7 6 52 X
D1009X06-45 10 9 6 54 X
D1210X06-45 12 10 6 55 X
D1412X06-45 14 12 6 57 X
D1614X06-45 16 14 6 59 X

FAQs

Q: Dupi abdi tiasa nyandak sampel pikeun nguji?
A: Leres,

Q: Naon métode las anjeun?
A: las pérak, Ieu métode las mainstream pikeun produk kualitas luhur.

Q: Kumaha ngeunaan waktos ngarah?
A: Urang boga spésifikasi biasa di stock, stock barang 3 poé.Pikeun produk sutomized, 25 poé.

Q: Dupi pabrik anjeun nyadiakeun produksi OEM?
A: Leres, upami kuantitas pameseran anjeun nyumponan sarat, urang tiasa ngarancang bungkusan pikeun anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun

Q: Naha anjeun tiasa ngajual éta burrs karbida dina bentuk jas?
A: Sumuhun, kami geus tilepan kotak plastik, 5pcs / 8pcs / 10pcs formulir bungkusan sadia

Q: Kumaha anjeun ngajamin kualitas?
Leres, kami ngagaduhan jasa pelacak anu dijamin kualitas pikeun produk anu parantos dijual.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Anjeun bakal nampi jasa saatos-jualan anu nyugemakeun dina 24 jam.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami