Carbide Rotary Burr SC Bentuk -Silinder Wangun kalawan Radius Tungtung

Katerangan pondok:

Carbide Rotary Burr disebut oge carbide speed tinggi cutter, atawa carbide kapang cutter, loba dipaké dina widang metalworking, Metal processing beungeut jsb


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

● Machining rupa-rupa bahan logam kaasup ≤ HRC65 hardened baja.
● Gantina roda Emery leutik, tanpa polusi bubuk.
● Ngaronjatkeun produktivitas sababaraha sapuluh kali ti ngagunakeun parabot leungeun jeung tilu nepi ka lima kali ti ngagunakeun roda Emery leutik.
● Ngabogaan umur panjang sapuluh kali ti burs baja speed tinggi na lima puluh kali ti roda Emery leutik.
● Rengse machining rupa-rupa cavities paeh.
● Nyoplokkeun burrs of castings, forgings jeung spatter las dina rakitan weld.
● Chamfering sudut, manik sirkular atawa suling dina komponén mékanis.
● Chamfering atanapi burring pipa.
● Polishing saluran impeller.
● grinding liang ka bentuk akurat.

Jenis Cutting Edges

Jenis Cutting Edge Gambar Aplikasi
Potong Tunggal M  sa (1) Kepala motong tunggal baku, bentukna serrated henteu kunanaon, sareng permukaan permukaanna saé, cocog pikeun ngolah baja hardened kalayan karasa HRC40-60 derajat, alloy tahan panas, alloy base nikel, alloy dumasar Kobalt, stainless steel, jsb
Ganda Cut X  sa (2) Bentuk motong ganda ieu gaduh chip pondok sareng permukaan permukaan anu luhur, cocog pikeun ngolah beusi tuang, baja tuang, baja kalayan karasa kirang ti HRC60, alloy dumasar Nikel, alloy dumasar kobalt, stainless steel austenitic, alloy titanium, jsb.
Aluminium motong W  sa (3) Bentuk motong Aluminium boga saku chip badag, ujung motong pisan seukeut tur panyabutan chip gancang, éta cocog pikeun ngolah aluminium, alloy aluminium, logam lampu, logam non-ferrous, plastik, karét teuas, kai jeung saterusna

Spésifikasi Utama

sa

Bentuk jeung Tipe Urutan No. Ukuran Jenis huntu
Diaméter sirah (mm) d1 Panjang sirah (mm) L2 Shank Diaméterna (mm) d2 Total Panjang (mm) L1
Wangun Silinder kalawan Radius Tungtung Tipe c C0313X03-25 3 13 3 38 X
C0413X03-38 4 13 3 51 X
C0613X03-38 6 13 3 51 X
C0616X06-45 6 16 6 61 X
C0820X06-45 8 20 6 65 X
C1020X06-45 10 20 6 65 X
C1225X06-45 12 25 6 70 X
C1425X06-45 14 25 6 70 X
C1625X06-45 16 25 6 70 X

FAQs

Q: Dupi abdi tiasa nempatkeun urutan jalan satapak?
A: Leres, kami nampi pesenan tés leutik.

Q: Naon métode las anjeun?
las pérak, Ieu métode las mainstream pikeun produk kualitas luhur.

Q: Kumaha ngeunaan waktos ngarah?
A: Urang boga spésifikasi biasa di stock, stock barang 3 poé.Pikeun produk sutomized, 25 poé.

Q: Dupi pabrik anjeun nyadiakeun produksi OEM?
A: Leres, upami kuantitas pameseran anjeun nyumponan sarat, urang tiasa ngarancang bungkusan pikeun anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun

Q: Naha anjeun tiasa ngajual éta burrs karbida dina bentuk jas?
A: Sumuhun, kami geus tilepan kotak plastik, 5pcs / 8pcs / 10pcs formulir bungkusan sadia

Q: Naha anjeun ngajamin kualitas?
Leres, kami ngagaduhan jasa pelacak anu dijamin kualitas pikeun produk anu parantos dijual.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Anjeun bakal nampi jasa saatos-jualan anu nyugemakeun dina 24 jam.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami