Carbide Radius Scraper pikeun Edgebander

Katerangan pondok:

Ujung banding carbide scraper pikeun megatkeun edges, smoothing kurva jeung meresihan edges palastik ipis.Karbida padet ngajamin daya tahan sareng résistansi kanggo ngagem.Lemes imperfections dijieun ku cutters salila prosés routing kalawan tilu detents dijieun husus pikeun radii 1mm, 1.5mm jeung 2mm.Paké scraper pikeun ogé mastikeun trimming siram banding ujung plastik.

Simkuring gaduh stock pikeun rupa-rupa solid carbide lempeng tur radius trimmer knives na inserts scraper pikeun sakabéh jenis edgebander sarta model.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Ujung banding carbide scraper pikeun megatkeun edges, smoothing kurva jeung meresihan edges palastik ipis.Karbida padet ngajamin daya tahan sareng résistansi kanggo ngagem.Lemes imperfections dijieun ku cutters salila prosés routing kalawan tilu detents dijieun husus pikeun radii 1mm, 1.5mm jeung 2mm.Paké scraper pikeun ogé mastikeun trimming siram banding ujung plastik.

Simkuring gaduh stock pikeun rupa-rupa solid carbide lempeng tur radius trimmer knives na inserts scraper pikeun sakabéh jenis edgebander sarta model.

Kauntungannana urang

Pausahaan urang boga leuwih ti 20 taun sajarah produksi tungsten carbide woodworking parabot motong, specializing dina produksi tungsten carbide knives malik sarta sagala rupa sisipan woodworking carbide.
Langkung ti satengah produk diékspor ka Éropa, Amérika Serikat sareng nagara sareng daérah maju.kinerja produk pinuh meets sarat ketat rupa equipments edgebander.Kualitas produk aya dina posisi ngarah di bagéan pasar alat woodworking domestik jeung luar nagri.

Spésifikasi umum

Panjangna (mm) Lebar (mm) Ketebalan (mm) Radius
20 12 2 R2
20 12 2 R3
20 14 2 R2
20 14 2 R3
20 14 1.5 R1
19.6 15.2 2 R2
19.6 15.2 2 R3

Langkung seueur Ukuran atanapi Produk Disesuaikeun sayogi, mangga ngahubungi kami

FAQ

Q: Dupi abdi tiasa meunang sampel nguji bébas?
A: Leres, upami anjeun gaduh paménta anu jelas, kami tiasa nyayogikeun conto gratis pikeun diuji.

Q: Kumaha ngeunaan waktos ngarah?
A: Urang boga spésifikasi biasa di stock, sarta bisa shipped dina tilu poé sanggeus confirming kontrak.

Q: Dupi pabrik anjeun nyadiakeun produksi OEM?
A: Leres, upami kuantitas pameseran anjeun nyumponan sarat, urang tiasa ngarancang bungkusan pikeun anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun

Q: Naha anjeun ngajamin kualitas?
Leres, kami ngagaduhan jasa pelacak anu dijamin kualitas pikeun produk anu parantos dijual.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan staf jualan kami.Anjeun bakal nampi jasa saatos-jualan anu nyugemakeun dina 24 jam.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami