Carbide Rotary Burr SF Shape -Tree Shape sareng Radius End

Katerangan pondok:

Carbide Rotary Burr SF bentukna disebut oge carbide Rotary Burr kalawan bentuk tangkal kalawan radius tungtung,

Ukuran SF1225 / SF-5 Carbide Rotary Burr mangrupikeun ukuran anu pang populerna di industri galangan kapal.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

1. Bisa dihasilkeun nurutkeun sarat customer urang (ukuran métrik atawa inci)
2. Ukuran standar dina tabel di handap ieu, upami gaduh sarat anu sanés, punten wartosan kami.
3. loba wangun, kayaning cylindrical tanpa motong tungtung, cylindrical kalawan motong tungtung, tangkal radius tungtung seuneu tungtung na gelar béda;
4. Nyalin sampel anjeun atanapi ngahasilkeun carbide burr nurutkeun gambar anjeun;
5. Urang nyadiakeun layanan ngaropéa, sadaya sarat tiasa negociatable.

Aplikasi

1: Trimming flash edges, burrs jeung garis las of casting, forging jeung las bagian;
2: Rengse machining rupa-rupa molds logam;
3: Rengse motong tina vane kabayang runner;
4: Chamfering, rounding na channeling rupa-rupa bagian mesin;
5: Rengse machining beungeut bore jero bagian mesin;
6: Ukiran artistik tina sagala jinis logam atanapi bagian non-logam;

Jenis Cutting Edges

Jenis Cutting Edge Gambar Aplikasi
Potong Tunggal M  sa (1) Kepala motong tunggal baku, bentukna serrated henteu kunanaon, sareng permukaan permukaanna saé, cocog pikeun ngolah baja hardened kalayan karasa HRC40-60 derajat, alloy tahan panas, alloy base nikel, alloy dumasar Kobalt, stainless steel, jsb
Ganda Cut X  sa (2) Bentuk motong ganda ieu gaduh chip pondok sareng permukaan permukaan anu luhur, cocog pikeun ngolah beusi tuang, baja tuang, baja kalayan karasa kirang ti HRC60, alloy dumasar Nikel, alloy dumasar kobalt, stainless steel austenitic, alloy titanium, jsb.
Aluminium motong W  sa (3) Bentuk motong Aluminium boga saku chip badag, ujung motong pisan seukeut tur panyabutan chip gancang, éta cocog pikeun ngolah aluminium, alloy aluminium, logam lampu, logam non-ferrous, plastik, karét teuas, kai jeung saterusna

Spésifikasi Utama

sa

Bentuk jeung Tipe Urutan No. Ukuran Jenis huntu
Diaméter sirah (mm) d1 Panjang sirah (mm) L2 Shank Diaméterna (mm) d2 Total Panjang (mm) L1
Wangun Tangkal kalayan Jari-jari Tungtung Tipe F F0313X03-25 3 13 3 38 X
F0413X03-38 4 13 3 51 X
F0613X03-38 6 13 3 51 X
F0618X06-45 6 18 6 63 X
F0820X06-45 8 20 6 65 X
F1020X06-45 10 20 6 65 X
F1225X06-45 12 25 6 70 X
F1425X06-45 14 25 6 70 X
F1625X06-45 16 25 6 70 X

FAQs

Q: Dupi abdi tiasa meunang sampel nguji bébas?
A: Sumuhun, urutan jalan satapak geus sadia sanggeus komunikasi éféktif.

Q: Kumaha ngeunaan waktos ngarah?
A: Urang boga spésifikasi biasa di stock, sarta bisa shipped dina tilu poé sanggeus confirming kontrak.

Q: Dupi anjeun ogé nyadiakeun asesoris séjén pikeun mesin waterjet?
Leres, kami gaduh panyalur mesin waterjet anu parantos gawé bareng mangtaun-taun, kami tiasa nyayogikeun anjeun asesoris anu sanés kualitas luhur, harga anu langkung handap.

Q: Dupi pabrik anjeun nyadiakeun produksi OEM?
A: Leres, upami kuantitas pameseran anjeun nyumponan sarat, urang tiasa ngarancang bungkusan pikeun anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun

Q: Naha anjeun ngajamin kualitas?
A: Leres, kami ngagaduhan jasa pelacak anu dijamin kualitas pikeun produk anu parantos dijual.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan staf jualan kami.Anjeun bakal nampi jasa saatos-jualan anu nyugemakeun dina 24 jam.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami