Tentang Kami

Zigong Kota Xinhua Industrial Co,.Ltd.

Zigong Kota Xinhua Industrial Co., Ltd. didirikan dina 2005.Located di kota Zigong Propinsi Sichuan Cina, aréa pabrik kami 20000sarta ngabogaan160technicians jeung karyawan dina total.

Zigong mangrupikeun salah sahiji pangkalan produksi Bahan Tungsten carbide di Cina.Xinhua Industrial mangrupikeun perusahaan anu khusus dina produksi bahan karbida sareng alat motong karbida kalayan pangalaman langkung ti 20 taun,

ZWEIMENTOOL mangrupikeun merek alat karbida Kualitas milik Zigong City Xinhua Industrial Co., Ltd.

Dileler ku Pamaréntah Kota Zigong salaku luhur-tech inovasi ékspor perusahaan béntang sarta dileler judul brand industri kawentar Cina urang ku Departemen Industri jeung Téhnologi Inpormasi Cina .Leading panalungtikan sarta pamekaran Cemented Industri Carbide di Cina.

Simkuring gaduh garis produksi kelas 1st dunya sarta sistem manajemen kualitas .ti bubuk Tungsten carbide nepi ka rengse.

Pamariksaan Produk Carbide,Kami ngagaduhan sistem pelacak kualitas anu lengkep pikeun mastikeun yén unggal produk mumpuni,

produk urang paling kalapa:Carbide Woodworking Knives, Carbide Rods,Nozzles Abrasive Waterjet,Carbide Rotary Burrs, Carbide Industrial Knives, Circular Slitting Knives jsb .60% produk anu diékspor ka luar negeri utamana pasar industri maju.

"ZWEIMENTOOL" produk industri carbide cemented anu favored ku konsumén di sakuliah dunya kalayan kualitas alus teuing jeung harga pisan kalapa.

Kami salawasna percanten yén: Kualitas mangrupikeun aturan anu munggaran pikeun salamet bisnis.

Tujuanana kami: Ngawula ka konsumén jeung produk jeung jasa sampurna, Ngurangan biaya consumables industri

Hiji waktos gawé babarengan, layanan hirupna

Pilih kami, kami bakal janten mitra bisnis anu tiasa dipercaya!