FAQs

FAQ

Lima patarosan anu kedah terang sateuacan gancang milih produk anu paling cocog

Sateuacan anjeun milih produk karbida cemented kami, upami anjeun nyarioskeun kabutuhan anjeun dina lima aspék ieu, teknisi kami bakal gancang nyarankeun bahan sareng produk anu paling cocog pikeun anjeun.Ieu bakal pisan ngahemat waktos sareng biaya anjeun.Dina waktos anu sami, bahan sareng alat karbida semén ogé bakal ngahontal prestasi pamrosésan anu pangsaéna.

Q: Dupi anjeun ngolah logam atawa woodworking?Naon bahan olahan?

A: parusahaan urang boga leuwih ti 30 rupa sasmita carbide cemented, sarta unggal kelas boga kaayaan processing na paling merenah.Saatos grasping obyék processing anjeun, technicians kami akurat bisa cocog bahan paling cocog pikeun anjeun, Hayu bahan ngahontal kinerja pangalusna.

Q: Naha anjeun kedah mésér bahan tungsten karbida atanapi alat motong karbida?

A: Perusahaan kami dibagi kana dua kategori produk dumasar kana bentuk produk, bahan karbida semén sareng alat karbida semén.Produk bahan kaasup rod carbide cemented, pelat carbide cemented, carbide pikeun kapang jeung paeh sarta sagala rupa cemented carbide blanks, jsb.

Alat-alat karbida utamina alat motong karbida anu dianggo dina sababaraha widang.Saatos klarifikasi kabutuhan, urang bakal boga tim profésional pikeun nyadiakeun Anjeun sareng hiji-ka-hiji layanan 24-jam.

Q: Dupi anjeun gaduh syarat tinggi husus pikeun akurasi processing & kasabaran produk?

A: Umumna disebutkeun, urang ngolah nurutkeun tolerances dimensi standar internasional, nu bisa minuhan sarat paling konsumén.Nanging, upami anjeun gaduh syarat khusus pikeun kasabaran dimensi produk, punten wartosan kami sateuacanna, sabab harga produk sareng waktos pangiriman bakal béda.

Q: Naon merek sareng kelas bahan karbida anu anjeun anggo ayeuna?

A: Upami anjeun tiasa nyayogikeun merek karbida semén anu anjeun anggo ayeuna, inpormasi ngeunaan sipat kimia, sipat fisik, teknisi kami bakal gancang sareng akurat cocog sareng bahan anu pangsaéna pikeun anjeun.

Q: The stabilitas kualitas sarta ngarah waktos

A: Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan karbida semén profésional anu ngahasilkeun tina bahan baku karbida tungsten dugi ka produk réngsé ku pabrik urang nyalira, janten unggal tautan produksi dikawasa ku diri urang sorangan.Perusahaan kami beroperasi sacara ketat saluyu sareng sertifikasi sistem kualitas ISO2000, anu tiasa mastikeun stabilitas kualitas unggal produk.produk baku bisa shipped dina 3 poé, sarta produk ngaropéa bisa shipped dina 25 poé.