Carbide Rotary Burr SE Wangun -Oval Wangun

Katerangan pondok:

carbide rotary burrs bentukna SE bisa dipaké kalawan parabot leungeun listrik-Powered na pneumatically-Powered pikeun motong bahan kayaning aluminium, alloy titanium, kuningan, beusi tuang, tambaga, alloy séng, steels alloy, parunggu, nikel, sarta sagala rupa plastik, jsb Alat ieu ogé bisa dipaké dina rupa-rupa pneumatic, parabot listrik.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

●100% cemented carbide jaminan bahan parawan
● bahan béda jeung sasmita carbide béda.
● lalawanan maké High, durability tinggi
● processing High jeung speed motong.
●-kualitas luhur téhnologi las pérak

Aplikasi

1: Trimming flash edges, burrs jeung garis las of casting, forging jeung las bagian;
2: Rengse machining rupa-rupa molds logam;
3: Rengse motong tina vane kabayang runner;
4: Chamfering, rounding na channeling rupa-rupa bagian mesin;
5: Rengse machining beungeut bore jero bagian mesin;
6: Ukiran artistik tina sagala jinis logam atanapi bagian non-logam;

Jenis Cutting Edges

Jenis Cutting Edge Gambar Aplikasi
Potong Tunggal M  sa (1) Kepala motong tunggal baku, bentukna serrated henteu kunanaon, sareng permukaan permukaanna saé, cocog pikeun ngolah baja hardened kalayan karasa HRC40-60 derajat, alloy tahan panas, alloy base nikel, alloy dumasar Kobalt, stainless steel, jsb
Ganda Cut X  sa (2) Bentuk motong ganda ieu gaduh chip pondok sareng permukaan permukaan anu luhur, cocog pikeun ngolah beusi tuang, baja tuang, baja kalayan karasa kirang ti HRC60, alloy dumasar Nikel, alloy dumasar kobalt, stainless steel austenitic, alloy titanium, jsb.
Aluminium motong W  sa (3) Bentuk motong Aluminium boga saku chip badag, ujung motong pisan seukeut tur panyabutan chip gancang, éta cocog pikeun ngolah aluminium, alloy aluminium, logam lampu, logam non-ferrous, plastik, karét teuas, kai jeung saterusna

Spésifikasi Utama

sa

Bentuk jeung Tipe Urutan No. Ukuran Jenis huntu
Diaméter sirah (mm) d1 Panjang sirah (mm) L2 Shank Diaméterna (mm) d2 Total Panjang (mm) L1
Wangun Bal Tipe D D0303X03-35 3 13 3 38 X
D0403X03-38 4 13 4 41 X
D0605X03-38 6 5 3 43 X
D0605X06-45 6 5 6 50 X
D0807X06-45 8 7 6 52 X
D1009X06-45 10 9 6 54 X
D1210X06-45 12 10 6 55 X
D1412X06-45 14 12 6 57 X
D1614X06-45 16 14 6 59 X

FAQs

Q: Dupi abdi tiasa meunang sampel nguji bébas?
A: Leres,

Q: Kumaha ngeunaan waktos ngarah?
A: Urang boga spésifikasi biasa di stock, sarta bisa shipped dina tilu poé sanggeus confirming kontrak.Pikeun produk sutomized, 25 poé.

Q: Dupi pabrik anjeun nyadiakeun produksi OEM?
A: Leres, upami kuantitas pameseran anjeun nyumponan sarat, urang tiasa ngarancang bungkusan pikeun anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun

Q: Kumaha anjeun ngajamin kualitas?
A: kami boga jasa tracking kualitas-dijamin pikeun produk nu geus dijual.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Anjeun bakal nampi jasa saatos-jualan anu nyugemakeun dina 24 jam.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami