76.2mm Panjang Waterjet Abrasive Nozzles Water Jet Nozzle mangrupakeun salah sahiji consumables dina mesin motong waterjet.

Katerangan pondok:

Pipa campuran waterjet perusahaan kami dikembangkeun ku sakelompok tim profésional salami ampir 10 taun.Cai mibanda ciri résistansi maké tinggi jeung umur layanan panjang.Kahirupan jasa rata-rata tiasa ngahontal 120 jam.

Di antarana, téhnologi granulation tungsten carbide unik parusahaan urang dilarapkeun ka nozzle abrasive jet cai ayeuna pamimpin industri.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Pipa campuran waterjet perusahaan kami dikembangkeun ku sakelompok tim profésional salami ampir 10 taun.Cai mibanda ciri résistansi maké tinggi jeung umur layanan panjang.Kahirupan jasa rata-rata tiasa ngahontal 120 jam.
Di antarana, téhnologi granulation tungsten carbide unik parusahaan urang dilarapkeun ka nozzle abrasive jet cai ayeuna pamimpin industri.
Spésifikasi tina nozzles waterjet dihasilkeun ku urang sagemblengna cocog pikeun equipments waterjet mainstream asing, kayaning FLOW, OMAX jsb

Keunggulan Kami

Naha milih kami?

Nozzles waterjet kami didamel tina bahan karbida tungsten tungsten anu teu tahan ngagem (BLTC).Urang make premium nano-partikel bubuk parawan WC jeung densify dina suhu luhur jeung kaayaan processing persis dikawasa.bahan nu boga Vicker karasa HV1 leuwih 2700. Urang lajeng nganggo kawat EDM nyieun liang tengah jeung speed low WEDM nepi ka rengse liang puseur pikeun spésifikasi kalawan tingkat micron of precision.Beungeut finish dikawasa handap Ra 0,8 ku sababaraha hambalan EDM speed low.

OD (mm) ID (mm) PANJANG (mm) Pikeun MESIN WATERJET
9.45 0.76 76.2 KMT Nozzles
9.45 1.02 76.2 KMT Nozzles
6.35 0.76 76.2
6.35 1.02 76.2
7.0 0.76 76.2 DARDI Nozzles
7.0 1.02 76.2 DARDI Nozzles
7.14 0.76 76.2
7.14 1.02 76.2
6.35 0.76 63.5
6.35 1.02 63.5

Kustomisasi sayogi.Upami anjeun peryogi ukuran anu sanés, mangga ngahubungi kami.

Aplikasi

Kaunggulan tina motong jet cai, téhnologi motong jet cai-tekanan tinggi, dibandingkeun jeung métode motong tradisional, motong tiis teu ngarobah sipat fisik jeung kimia bahan.Cai-tekanan luhur dicampurkeun jeung keusik garnet, Emery jeung abrasives séjén pikeun mantuan motong, nu greatly ngaronjatkeun laju motong jeung motong ketebalan tina jet cai.Cai jet motong geus loba dipaké dina motong keramik, motong batu, kaca jeung logam motong, motong bahan komposit jeung loba industri lianna.Ayeuna, aya utamana 3-sumbu, 4-sumbu waterjet na 5-sumbu equipments waterjet dina pasaran.

FAQs

Q: Dupi abdi tiasa meunang sampel nguji bébas?
A: Sumuhun, urutan jalan satapak geus sadia sanggeus komunikasi éféktif.

Q: Kumaha ngeunaan waktos ngarah?
A: Urang boga spésifikasi biasa di stock, sarta bisa shipped dina tilu poé sanggeus confirming kontrak.

Q: Dupi anjeun ogé nyadiakeun asesoris séjén pikeun mesin waterjet?
Leres, kami gaduh panyalur mesin waterjet anu parantos gawé bareng mangtaun-taun, kami tiasa nyayogikeun anjeun asesoris anu sanés kualitas luhur, harga anu langkung handap.

Q: Dupi pabrik anjeun nyadiakeun produksi OEM?
A: Leres, upami kuantitas pameseran anjeun nyumponan sarat, urang tiasa ngarancang bungkusan pikeun anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun

Q: Naha anjeun ngajamin kualitas?
A: Leres, kami ngagaduhan jasa pelacak anu dijamin kualitas pikeun produk anu parantos dijual.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan staf jualan kami.Anjeun bakal nampi jasa saatos-jualan anu nyugemakeun dina 24 jam.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami