Tungsten Carbide Scraper wilah

Katerangan pondok:

Cemented carbide scraper sabeulah mangrupa produk ningkat tina baja scraper agul umum, nu ngajadikeun pamakéan pinuh ku résistansi maké jeung résistansi dampak tina cemented tungsten carbide.Kinerjana langkung awét tibatan péso scraper baja umum.Numutkeun kana tés, umur jasa tina bilah scraper carbide langkung ti 50 kali tina wilah scraper umum.Alat scraper Carbide loba dipaké dina industri cet na shipbuilding, sarta mangrupakeun parabot pangalusna pikeun nyoplokkeun cet na surfaces logam.

Perusahaan kami ngagaduhan bahan karbida semén anu cocog pikeun cet sareng bilah beberesih permukaan logam.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Cemented carbide scraper sabeulah mangrupa produk ningkat tina baja scraper agul umum, nu ngajadikeun pamakéan pinuh ku résistansi maké jeung résistansi dampak tina cemented tungsten carbide.Kinerjana langkung awét tibatan péso scraper baja umum.Numutkeun kana tés, umur jasa tina bilah scraper carbide langkung ti 50 kali tina wilah scraper umum.Alat scraper Carbide loba dipaké dina industri cet na shipbuilding, sarta mangrupakeun parabot pangalusna pikeun nyoplokkeun cet na surfaces logam.
Perusahaan kami ngagaduhan bahan karbida semén anu cocog pikeun cet sareng bilah beberesih permukaan logam.

spésifikasi utama

1: 50mm x 12mm x 1.5mm - 35°(ujung motong ganda)
2: 60mm x 12mm x 1.5mm - 35°(ujung motong ganda)

Upami Anjeun gaduh sarat ukuran husus, mangga ngarasa Luncat ngahubungan staf jualan kami, Staf teknis kami bakal nyarankeun bahan paling merenah tur ukuranana pikeun anjeun.
Zweimentool carbide scraper wilah anu kacida ngaapresiasi ku konsumén sakuliah dunya kusabab kualitas awét maranéhanana sarta harga kalapa.

product (3)
product (2)
product (1)

FAQs

Q: Dupi abdi tiasa meunang sampel nguji bébas?
A: Leres, upami anjeun gaduh paménta anu jelas, kami tiasa nyayogikeun conto gratis pikeun diuji.

Q: Kumaha ngeunaan waktos ngarah?
A: Urang boga spésifikasi biasa di stock, sarta bisa shipped dina tilu poé sanggeus confirming kontrak.

Q: Dupi anjeun ogé nyadiakeun handles baja?
Sumuhun, kami geus cecekelan suppliers nu cooperated salila sababaraha taun, sarta bisa nyadiakeun Anjeun stell scraper handles kalawan kualitas luhur, low-harga.

Q: Dupi pabrik anjeun nyadiakeun produksi OEM?
A: Leres, upami kuantitas pameseran anjeun nyumponan sarat, urang tiasa ngarancang bungkusan pikeun anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun

Q: Naha anjeun ngajamin kualitas?
Leres, kami ngagaduhan jasa pelacak anu dijamin kualitas pikeun produk anu parantos dijual.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan staf jualan kami.Anjeun bakal nampi jasa saatos-jualan anu nyugemakeun dina 24 jam.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk