Batré kutub motong péso

Katerangan pondok:

Knives pikeun diafragma motong kutub batré utamana dipaké dina industri manufaktur batré.

Pisau motong tepat tinggi kami pikeun industri batré tina merek "Zweimentool" meunang panghargaan prestasi téknologi Cina, Jenis péso ieu dilakukeun ku bubuk karbida tungsten parawan, saatos prosés bubuk metalurgi sareng mesin anu tepat, péso kami ngagaduhan kasabaran anu luhur sareng panjang. hirup jasa, Unggal péso ieu inspected ku motong ujung uji amplifikasi.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Carbide batré kutub motong péso ieu utamana dipaké dina industri manufaktur batré.
Pisau motong tepat tinggi kami pikeun industri batré tina merek "Zweimentool" meunang panghargaan prestasi téknologi Cina, Jenis péso ieu dilakukeun ku bubuk karbida tungsten parawan, saatos prosés bubuk metalurgi sareng mesin anu tepat, péso kami ngagaduhan kasabaran anu luhur sareng panjang. hirup jasa, Unggal péso ieu inspected ku motong ujung uji amplifikasi.
diaphragm of battery poles cutting machine

Ukuran umum

Barang No Ngaran Produk OD (mm) ID (mm) T (mm)
1 Slitting Péso 68 46 0.5/1.0
2 Slitting Péso 72 46 0.5/1.0
3 Slitting Péso 76 46 0.5/1.0
4 péso handap 60 40 5

Naha urang?

Sakur ukuran anu sanés, mangga ngahubungi kami, kami bakal ngawalon patarosan anjeun dina 24 jam.
Naha urang?
Pausahaan urang boga leuwih ti 20 taun sajarah produksi tungsten carbide slitting knives, specializing dina produksi tungsten carbide corrugated kertas péso buleud sarta sagala rupa carbide slitting knives.
Langkung ti satengah produk diékspor ka Éropa, Amérika Serikat sareng nagara sareng daérah maju.kinerja produk pinuh meets sarat ketat rupa-speed tinggi equipments slitting.Kualitas produk aya dina posisi anu unggul dina bagéan pasar alat industri domestik sareng asing.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami