Mitsubishi Corrugated Carbide Slitting Knives

Katerangan pondok:

Tungsten Carbide Corrugated Paper Slitting péso

Ieu utamana clamped dina alat motong kertas corrugated, sarta kertas corrugated dipotong ku prinsip slitting.


Rincian produk

Tag produk

Wewengkon aplikasi

The cemented carbide corrugated kertas knives sirkular dijieun ku tungsten carbide jeung bubuk kobalt metallurgy boga karasa tinggi jeung lalawanan ngagem, sarta dina waktos anu sareng gaduh résistansi panas alus tur lalawanan korosi, jadi nu knives anu loba dipaké dina motong tina karton corrugated.
Ku nyaluyukeun babandingan tungsten carbide na kobalt jeung ukuran partikel bubuk tungsten carbide, urang ménta carbide cemented mibanda sipat béda pikeun minuhan kabutuhan konsumén béda.

Kauntungannana urang

Pausahaan urang boga leuwih ti 20 taun sajarah produksi tungsten carbide slitting knives, specializing dina produksi tungsten carbide corrugated kertas péso buleud sarta sagala rupa carbide slitting knives.
Langkung ti satengah produk diékspor ka Éropa, Amérika Serikat sareng nagara sareng daérah maju.kinerja produk pinuh meets sarat ketat rupa-speed tinggi equipments slitting.Kualitas produk aya dina posisi anu unggul dina bagéan pasar alat industri domestik sareng asing.
Tujuanana parusahaan urang téh jadi paling profésional, kualitas pangalusna, sarta supplier pangbadagna tungsten steel slitting knives.

Bahan Disarankeun

Kelas Ukuran gandum Kapadetan Teu karasa TRS(N/mm²) Cocog pikeun motong
g/cm³ HRA
ZT20U Sub-denda 14.35-14.5 91.4-91.8 3200 Papan Corrugated, Serat Kimia, Plastik, Kulit
ZT26U Sub-denda 14-14.1 90.4-90.8 3500 Papan bergelombang,Potongan kutub batré
ZT30U Sub-denda 13.85-14 89.7-90.2 3200 Karton

Spésifikasi umum

Barang No OD (mm) ID (mm) T (mm) Liang (mm) Sadia pikeun Mesin
1 230 110 1.1 φ9*6 liang FOSBER
2 230 135 1.1 4 slot konci FOSBER
3 220 115 1 φ9*3 liang AGNATI
4 240 32 1.2 φ8,5 * 2 liang BHS
5 240 115 1 φ9*3 liang AGNATI
6 250 150 0.8 PETERS
7 257 135 1.1 FOSBER
8 260 112 1.5 φ11*6 liang ORANDA
9 260 140 1.5 ISOWA
10 260 168.3 1.2 φ10,5 * 8 liang MARQUIP
11 270 168.3 1.5 φ10,5 * 8 liang HSEIH
12 270 140 1.3 φ11*6 liang VATANMAKEINA
13 270 170 1.3 φ10,5 * 8 liang
14 280 160 1 φ7,5 * 6 liang MITSUBISHI
15 280 202 1.4 φ8*6 liang MITSUBISHI
16 291 203 1.1 φ8,5 * 6 liang FOSBER
17 300 112 1.2 φ11*6 liang TCY

Knives pikeun motong dewan corrugated Pikeun Mesin Cina

Barang No OD (mm) ID (mm) T (mm) liang
1 200 122 1.2
2 210 110 1.5
3 210 122 1.3
4 230 110 1.3
5 230 130 1.5
6 250 105 1.5 φ11mm * 6 liang
7 250 140 1.5
8 260 112 1.5 φ11mm * 6 liang
9 260 114 1.6 φ11mm * 8 liang
10 260 140 1.5
11 260 158 1.5 φ11mm * 8 liang
12 260 112 1.4 φ11mm * 6 liang
13 260 158 1.5 φ9.2mm * 3 liang
14 260 168.3 1.6 φ10.5mm * 8 liang
15 260 170 1.5 φ9mm * 8 liang
16 265 112 1.4 φ11mm * 6 liang
17 265 170 1.5 φ10.5mm * 8 liang
18 270 168 1.5 φ10.5mm * 8 liang
19 270 168.3 1.5 φ10.5mm * 8 liang
20 270 170 1.6 φ10.5mm * 8 liang
21 280 168 1.6 φ12mm * 8 liang
22 290 112 1.5 φ12mm * 6 liang
23 290 168 1.5/1.6 φ12mm * 6 liang
24 300 112 1.5 φ11mm * 6 liang

FAQ pikeun masalah téknis

Analisis masalah umum papan corrugated slitting knives
(Henteu: sadaya masalah anu urang bahas pikeun péso anu mumpuni)

Q1 Naha The Short waktu hirup gawé papan currugated slitting knives?
A: Dupi ukuran gandum tina kabayang grinding ditangtoskeun?
Ukuran sisikian kasar teuing tina kabayang grinding ngajadikeun waktu hirup kerja pondok tina knives

Q2 Naha ujung papan corrugated dipotong ku péso sareng burr sareng lembang?
A: Mangga parios ujung motong tina knives anjeun, nyaeta ujung motong cukup getol?Atawa lamun papan corrrugated baseuh teuing?

Q3 péso rusak
A: assembly salah (misalna plat flange cacad; screwing bener) bakal ngabalukarkeun putus gancang wilah, sagala touch salah sahiji wilah mastikeun dilarang salila digawé,
Roda grinding ayun teu stabil megatkeun knives, mangga pariksa bearing tina roda grinding.
Toel anu teu leres atanapi neunggeul sareng hal-hal anu sesah.
Kacilakaan tabrakan péso

Q4 Chips dina ujung motong sanggeus grinding nu.
A: roda grinding ayun teu stabil bisa ngabalukarkeun masalah ieu, malah megatkeun knives, The neunggeul hal teuas bisa ngabalukarkeun chip dina ujung motong ogé.

Q5 Naha ujung papan corrugated henteu lempeng?
A: kakuatan unmatched of knives pikeun dewan corrugated kalawan dénsitas luhur.
FAQ ngeunaan pra-penjualan sareng saatos penjualan

Q: Dupi abdi tiasa meunang sampel nguji bébas?
A: Leres, upami anjeun gaduh paménta anu jelas, kami tiasa nyayogikeun conto gratis pikeun diuji.

Q: Kumaha ngeunaan waktos ngarah?
A: Urang boga spésifikasi biasa di stock, sarta bisa shipped dina tilu poé sanggeus confirming kontrak.

Q: Dupi anjeun ogé nyadiakeun handles baja?
Sumuhun, kami geus cecekelan suppliers nu cooperated salila sababaraha taun, sarta bisa nyadiakeun Anjeun stell scraper handles kalawan kualitas luhur, low-harga.

Q: Dupi pabrik anjeun nyadiakeun produksi OEM?
A: Leres, upami kuantitas pameseran anjeun nyumponan sarat, urang tiasa ngarancang bungkusan pikeun anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun

Q: Naha anjeun ngajamin kualitas?
Leres, kami ngagaduhan jasa pelacak anu dijamin kualitas pikeun produk anu parantos dijual.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan staf jualan kami.Anjeun bakal nampi jasa saatos-jualan anu nyugemakeun dina 24 jam.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami