Kami ngantosan anjeun di 22nd China Shunde (Lunjiao) International Woodworking Machinery Fair

Pameran Mesin Woodworking Internasional Cina Shunde (Lunjiao) ka-22 bakal dilaksanakeun dina 10-13 Désémber 2021 di Balai Pameran Lunjiao, Distrik Shunde, Kota Foshan.

Lunjiao disebut "Kota Mesin Woodworking Cina"

bubuka Pameran:

China Shunde (Lunjiao) International Woodworking Machinery Fair diadegkeun dina 1998 sarta dilaksanakeun di Shunde Lunjiao unggal Désémber.Pameran éta salah sahiji paméran industri woodworking panggedéna jeung paling boga pangaruh di dunya.Geus jadi platform dagang mesin woodworking pangaruh sacara internasional.Unggal sési metot puluhan rébu VIPs ti imah jeung mancanagara pikeun ilubiung dina salametan karnaval ieu industri mesin woodworking.

Sorotan tina pameran:

1. Anyar ditambahkeun séktor ngarojong tina ranté industri, ngawengku sakabéh ranté industri tina kai-mesin manufaktur calakan

The total aréa rencanana paméran ieu 30.000 méter pasagi, sarta leuwih ti 500 pausahaan diharepkeun pikeun ilubiung dina pameran.Nurutkeun kana eusi paméran, éta dibagi kana mesin aréa, asesoris wewengkon sarta ranté industri ngarojong aréa.Dina dasar mesin woodworking CNC asli-calakan jeung alat-alat, wewengkon ngarojong ranté industri anyar bakal ditambahkeun kana ngahijikeun sumberdaya ranté industri manufaktur calakan mesin woodworking, pinuh ngaronjatkeun Tumbu lemah tina fasilitas ngarojong, sarta comprehensively ningkatkeun. mesin woodworking kalawan pamikiran ranté industri!

2. Garis produksi mesin kai calakan ieu diumumkeun,

Fokus kana produksi calakan, ngahijikeun seueur perusahaan dina sadaya tautan ranté industri, fokus kana nunjukkeun produk sareng téknologi anyar di industri.Fokus dina tampilan garis produksi mesin kai otomatis calakan sarta mindahkeun garis produksi ka situs paméran mawa leuwih luhur-tungtung parabot calakan sarta solusi pikeun transformasi jeung Ngaronjatkeun manufaktur jati.

Lingkup Pameran:

1. Mesin Woodworking jeung asesoris

1. Kayu padet: garis produksi gabungan ramo otomatis, ragaji CNC, planer opat sided, puseur machining lima sided, tenon jeung mesin alur, panto jeung jandela alat-alat produksi, alat-alat produksi husus ngawangun, pencét panas tur tiis, kai padet calakan. garis produksi

2. Tipe piring: bor genep sided, CNC mesin motong, panel éléktronik ragaji, otomatis ujung mesin banding, garis produksi plat calakan

3. Palapis Sanding kategori: alat nyemprot, sisi profil vakum nyemprot garis produksi, mesin Sanding datar, profil Sanding garis produksi

4. Software, asesoris, consumables: sistem software kontrol, motor-speed tinggi, motor dedicated husus, cocog hidrolik, rel pituduh, silinder, valves solenoid, woodworking circular saw wilah, Sanding consumables, produk karét, produk kimia.

2. Ngarojong ranté industri

Puseur mesin, lathe, motong laser, CNC bending, processing las, lambar logam Chrome plating, castings, asesoris processing produk, kontrak umum, cet semprot, produk semi-rengse, jsb.

Xinhua Industrial bakal nyandak brand alat woodworking urang "Zweimentool" pikeun ilubiung dina paméran ieu.Produk konci kami dina paméran ieu téh Woodworking Spiral Cutter, Carbide Indexable knives pikeun woodworking, Indexable carbide knives pikeun spiral planer woodworking, Carbide woodworking planer wilah.Bilah mesin banding tepi,Padet Carbide malik Planer wilah pikeun Woodworking

jsb.

Urang sacara resmi bakal ngaluncurkeun bahan péso anu nembé dikembangkeun ka pasar dina paméran taun ieu.Pameran éta henteu ngan ukur janten platform pikeun urang pikeun nyumponan palanggan lami di bumi sareng di luar negeri, tapi ogé kasempetan anu berharga pikeun urang komunikasi sareng diajar ti para ahli industri kayu luhur Cina.

Kami ngantosan anjeun di nomer stan kami: 3D18!Hormat ngarepkeun kadatangan anjeun


waktos pos: Oct-29-2021